خودباوری، رمز پیشرفت و استقلال پاکسان در تحقق جهش تولید
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پاکسان نیوز، سیستم کاتر خط تولید صابون رختشویی پاکسان راه اندازی شد. این کار به دست کارشناسان جوان پاکسان، با توليد فکر و ايده در نظام پيشنهادات صورت گرفت و به اقدام و عمل تبديل شد.
سیستم نظام پیشنهادات شرکت پاکسان، شکوفایی ایده ها و اجرایی شدن طرح ها را به دنبال داشته است؛ به نحوی که بسیاری از اقدامات صورت گرفته در این مجموعه، از دل همین سامانه بیرون آمده است. متخصصین و نیروهای توانمند پاکسان، مسیر ایده و پیشنهاد را به شکل کار اجرایی عملیاتی طی کرده و این ایده ها را به صورت عملی پیاده سازی نموده اند.
با توجه به پیشنهادات ارائه شده در راستای تصحیح و بهبود فرایند تولید، کارشناسان جوان و توانمند شرکت پاکسان دستگاههای موجود را بهینه سازی نموده اند. همچنین با بالا بردن دانش فنی خود در تلاشند تا با اتکا به دانش بومی در جهت بهبود فرایند تولید، کاهش ضایعات، مدیریت زمان و انرژی گام بر دارند.
بهینه سازی و راه اندازی مجدد برخی از دستگاه های قدیمی به کار رفته در خطوط تولید شرکت پاکسان از جمله اقدامات اخیر این مجموعه هستند. بهبود فرایند تولید و جلوگیری از خروج ارز از کشور در کنار خود باوری و استفاده از دانش بومی توسط متخصصین این مجموعه به پیشرفت هر چه بهتر این اهداف کمک نموده است.
این اقدام جهادی در راستای اهداف و برنامه های شرکت، به منظور کاهش وابستگی به واردات تکنولوژی، ماشین آلات و تجهیزات صورت گرفته است. بومی سازی فنی می تواند زمینه شکوفایی در صنعت شوینده را بیش از پیش فراهم سازد.
در یکی از همین اقدامات انجام شده در شرکت پاکسان، کاتر خط تولید صابون رختشویی صادراتی در حضور جمعی از مدیران و کارشناسان بخش های مختلف شرکت، تست شده و با موفقیت در مدار تولید این مجموعه قرار گرفت.
اهمیت بالای وجود این کاترها در چرخه تولید و میسر نبودن بهره برداری از این خطوط بدون آن ها، موجب شده است تا این موفقیت بزرگ منجر به تسریع فرایند تولید به میزانی قابل توجه شود. همچنین این دستگاه به کاهش بازه زمانی تولید و صرفه جویی در وقت، هزینه و جلوگیری از هدر رفت انرژی کمک شایان توجهی می نماید.
با جایگزینی این سیستم ها به جای سیستم های قدیمی، قطع و وصل مسیر تولید به دلیل درست عمل نکردن کاتر به حداقل میزان ممکن می رسد.
از دیگر مزایای این دستگاه می توان به فراوانی قطعات آن و امکان اجرا روی سایر دستگاه ها و خطوط تولید مشابه اشاره نمود. این ویژگی از خروج ارز از کشور جلوگیری نموده و هزینه های مربوط به آموزش، تعمیر و نگهداری آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.
خود باوری، اشراف کامل به توانمندی ها و امکانات موجب برنامه ریزی و اجرایی شدن یک به یک این طرح ها در شرکت پاکسان شده است.
با تغییرات مدیریتی اخیر در شرکت پاکسان و تصدی حسن بقائی به سمت مدیر عامل این شرکت و توجه ویژه ایشان به آموزش و استفاده از دانش بومی، به روز رسانی و بهبود فرایند تولید با اصلاح ساختاری برخی از اجزاء در دستور کار قرار گرفت. این امر انگیزه و بهره وری را در بسیاری از بخش های این مجموعه افزایش داده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت پاکسان، اقداماتی در جهت بومی سازی فنی و بالا بردن خود اتکایی و اقتصادی نمودن فرایند تعمیر و نگهداری دستگاه ها در دست اقدام است. این فعالیت ها با محوریت نظام پیشنهادات و پیگیری های مستمر مدیریت منابع انسانی و واحد آموزش به منظور بهبود فرایند تولید صورت می پذیرد. با افتتاح هر یک از این دستگاه ها و ماشین آلات گزارش مفصل آن ارائه خواهد شد.
به نقل از “پایگاه خبری تحلیلی پاکسان نیوز“