ابتکار متخصصان پاکسان این بار در عرصه مدیریت انرژی
متخصصان شرکت پاکسان بار دیگر دست به کار شدند و با ایجاد روشی خلاقانه، مدت زمان و میزان انرژی مصرفی برای ذوب مواد اولیه جامد، به ویژه پالم را به میزان قابل توجهی کاهش دادند.
با توجه به این که برخی از مواد اولیه نظیر روغن های وارداتی به صورت جامد هستند، غالبا ذوب و تخلیه آن ها به زمان زیادی نیاز دارد. علاوه بر این، انرژی فراوانی نیز برای بخاردهی لازم است تا بتوان آن را ذوب و به مخازن ذخیره مواد اولیه منتقل نمود.
حسن بقائی در گفتگویی با پایگاه خبری پاکسان نیوز، به سختی کار و زمان بر بودن این پروسه اشاره کرد و گفت: پیش از این، ذوب روغن های جامد مورد نیاز در تولید، به بیش از هفت روز زمان نیاز داشت اما با بهره مندی از دانش جوانان نخبه پاکسان و با ارائه روش جدیدی در این خصوص موفق شده ایم مدت زمان لازم برای اجرای این فرایند را کاهش دهیم و در مصرف انرژی، بخار، نیروی انسانی و سایر هزینه ها صرفه جویی کنیم.
وی ضمن تاکید بر روش اثر بخش جدید در تخلیه مواد مصرفی در این مجموعه یادآور شد: روشی که ما به این منظور در پیش گرفتیم، باعث شد که زمان و به ویژه میزان بخاری که برای ذوب هر کانتینر صرف می شود، به طور قابل توجهی کاهش یابد؛ به گونه ای که برای ذوب یک کانتینر روغن جامد حدود 90 درصد کمتر از حالت عادی بخار مصرف کنیم.
مدیر عامل پاکسان ضمن اشاره به هزینه ای که به انبارداری و دموراژ کانتینر تعلق می گرفت خاطر نشان کرد: بخش عمده ای از این بهینهسازی، مربوط به جلوگیری از طولانی شدن زمان خواب کانتینر در مجموعه بود که با توجه به افزایش سرعت تخلیه، صرفه اقتصادی ریالی قابل اعتنایی نیز برای شرکت به همراه دارد.
بقائی در ادامه دستیابی به این دانش را در بهبود فرآیندهای کاری موثر خواند و افزود: شرکت پاکسان با تکیه بر دانش بومی و اعتماد به پرسنل توانمند خود توانسته است بسیاری از گره های موجود در این مسیر را باز کرده و از همه امکانات خود در جهت چابک سازی امور، به خصوص در ابعاد فنی استفاده بهینه کند.
در خاتمه مدیر عامل پاکسان با اشاره به زحمات واحد فنی یادآور شد: در اجرایی نمودن این طرح، افراد زیادی نقش داشتند که لازم می بینم از همه آن ها، خصوصا دکتر آرمان معروفی که گام بلندی در تحقق این برنامه برداشت، تشکر نمایم. بدون شک همت والای آن ها بود که ما توانستیم به این موفقیت دست پیدا کنیم.