20 راه ساده برای پاک کردن لکه جوهر
فهرست مطالب
- 1 نحوه صحیح پاک کردن لکه جوهر
- 2 لکه جوهر قدیمی
- 3 انواع لکه جوهر
- 4 پاک کردن لکه جوهر از لباس در 7 گام
- 5 20 ماده در دسترس برای تمیز کردن لکه جوهر از سطوح مختلف
- 5.1 الکل طبی
- 5.2 محلول آمونیاک و الکل
- 5.3 گلیسیرین
- 5.4 شیر
- 5.5 نمک
- 5.6 کره
- 5.7 مایع ظرفشویی و گلیسیرین
- 5.8 جوش شیرین
- 5.9 مایع یا پودر سفیدکننده
- 5.10 لکه برهای صنعتی
- 5.11 سرکه سفید
- 5.12 ترکیب لیمو و سرکه
- 5.13 نشاسته ذرت و شیر
- 5.14 دوغ
- 5.15 آبلیمو
- 5.16 سرکه و آرد سفید
- 5.17 فوم اصلاح
- 5.18 لاک پاک کن
- 5.19 اسپری مو (تافت)
- 5.20 ژل ضدعفونی کننده دست
- 6 چند نکته مهم
- 7 3 راه برای از بین بردن لکه خودکار از روی دیوار
- 8 پاک کردن جوهر خودکار از روی فرش
- 9 پاک کردن خودکار از روی میز چوبی
- 10 پاک کردن لکه جوهر خودکار از روی مبل پارچه ای
- 11 پاک کردن خودکار از روی پارچه مبل مخمل
- 12 نحوه پاک کردن جوهر خودکار از روی پلاستیک
- 13 پاک کردن لکه جوهر استامپ از دست
- 14 چگونه جوهر خودکار را از روی قاب گوشی پاک کنیم؟
- 15 چجوری لکه جوهر را از روی لباس پاک کنیم؟
نحوه صحیح پاک کردن لکه جوهر
در بسیاری از مواقع اتفاق می افتد که خودکار یا روان نویس در موقعیت نامناسبی قرار گرفته و جوهر آن به جیب لباس، پارچه مبل، فرش یا هر سطح دیگری منتقل شده است. این لکه های جوهر ایجاد شده زیبایی ظاهری محیط را تحت تاثیر قرار داده و باید به سرعت از بین بروند؛ اما به راستی ساده ترین راه برای پاک کردن لکه جوهر چیست؟
جوهرها در دو نوع بر پایه آب و بر پایه روغن تولید می شوند. از این رو برای پاک کردن لکه جوهر از سطوح مختلف باید به نوع جوهر و سطحی که لکه روی آن ایجاد شده است، توجه داشته باشید. این مقاله را تا انتها بخوانید تا تمام اطلاعات مورد نیاز خود را در این باره دریافت نموده و دیگر دغدغه ای بابت پاک کردن این نوع لکه ها نداشته باشید.
لکه جوهر قدیمی
در رابطه با نحوه پاک کردن انواع لکه ها همیشه گفته ایم که هر چه سریع تر اقدام کنید، کار شما ساده تر خواهد بود. گذشت زمان نه تنها کار شما را سخت تر می کند، بلکه ممکن است در مواردی باعث تثبیت لکه شده و حتی پاک کردن آن را غیرممکن کند. بنابراین به هیچ عنوان اجازه ندهید لکه جوهر قدیمی شود.
در ادامه راهکارهای بسیار زیادی را برای پاک کردن انواع لکه جوهر دائمی ذکر کرده ایم تا هر فرد بسته به شرایط و مواد در دسترس خود بتواند از یکی از این روش ها استفاده نماید.
انواع لکه جوهر
ممکن است لکه ها از انواع مختلف جوهر ایجاد شده باشند. پیش از هر کاری بهتر است ابتدا نوع جوهر را تشخیص داده و سپس بر این اساس نسبت به پاک کردن لکه اقدام نمایید.
به طور کلی جوهرها را می توان به سه نوع زیر تقسیم کرد:
- جوهر توپی: جوهرهای توپی ترکیبی از رنگ و روغن هستند و به همین علت، بافت ضخیم و چربی دارند.
- جوهر بر پایه آب: این جوهرها نازک تر بوده و چربی کمتری دارند. اغلب در قلم های فواره ای و قلم های ژله ای به کار می روند. پاک کردن این نوع لکه ها ساده تر از سایر انواع آن است.
- جوهر دائمی: همان طور که از نام این جوهر نیز پیدا است، پاک کردن آن سخت تر از سایر انواع مشابه بوده و مستلزم استفاده از پاک کننده های مخصوص می باشد.
پیشنهاد به مطالعه بیشتر: 4 راه برای پاک کردن لکه شمع
پاک کردن لکه جوهر از لباس در 7 گام
گام 1: تست ثبات رنگ
برای پاک کردن لکه جوهر قدیمی شما به یک حلال احتیاج دارید. الکل، اسپری مو یا محلول ضدعفونی کننده می تواند انتخاب مناسبی به عنوان حلال جوهر باشد. یکی از این مواد را به دلخواه و بسته به جنس سطح لکه دار شده انتخاب نمایید.
حلال را روی قسمتی از پارچه بریزید و حدود 1 تا 3 دقیقه صبر کنید. سپس با یک دستمال به آرامی روی آن بکشید. در صورتی که دستمال شما رنگی نشد، می توانید با خیال راحت بابت تغیر رنگ ندادن پارچه، از این حلال استفاده کنید.
گام 2: پاک کردن جوهر اضافی
اگر لکه جوهر تازه باشد، ممکن است هنوز مقداری از جوهر اضافی در بافت پارچه باقی مانده باشد. برای پاک کردن این جوهر اضافی باید یک دستمال کاغذی زیر لکه قرار داده و حلال را مستقیما روی لکه بریزید. سپس آن را با آب سرد بشویید.
گام 3: اضافه کردن پودر شوینده
مقدار مناسبی از پودر شوینده را به طور مستقیم روی لکه بریزید و با یک برس یا مسواک نرم آن را به آرامی روی هم بکشید. 5 دقیقه صبر کنید تا پودر به بافت پارچه نفوذ کند.
گام 4: مایع شوینده
به مقدار مناسب از مایع شوینده داخل محفظه ماشین لباسشویی بریزید. برای اطمینان از مناسب بودن میزان آن می توانید از درپوش ظرف به عنوان پیمانه استفاده نمایید.
گام 5: شستن لباس
بدون این که پودر شوینده را از روی لباس پاک کنید، آن را داخل ماشین لباسشویی بیندازید. باقی ماندن این مواد شوینده در حین شستن لباس ها، قدرت تمیز کنندگی بیشتری به این فرایند می بخشد.
گام 6: تنظیم ماشین لباسشویی
بهتر است که تنظیمات ماشین لباسشویی را در چرخه معمول و با گرمترین دمای شستشو قرار دهید. حتما پیش از این کار علائم روی لباس را به دقت مطالعه نموده و بر اساس اطلاعات مندرج روی آن، تنظیمات را انجام دهید.
گام 7: خشک کردن لباس
در این مرحله لباس را بررسی کنید که آیا اثری از لکه جوهر روی آن باقی مانده است یا خیر. در صورتی که لکه از بین رفته بود، می توانید آن را داخل خشک کن انداخته و یا در هوای آزاد و زیر نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.
در غیر این صورت، مراحل قبل را تکرار کنید تا لکه کاملا از بین برود. همچنین می توانید از پودر لکه بر سپید، پودر لکه بر برف و یا برخی مواد پاک کننده دیگر برای این کار کمک بگیرید.
20 ماده در دسترس برای تمیز کردن لکه جوهر از سطوح مختلف
-
الکل طبی
اولین راه برای پاک کردن لکه خودکار، استفاده از پارچه نخی آغشته به الکل طبی است. این پارچه را به صورت ضربه ای روی لکه بزنید. بهتر است هر بار از یک پارچه تمیز یا قسمت جدیدی از پارچه که جوهری نشده، استفاده نمایید.
پس از هر بار تکرار، یک پارچه نخی دیگر را با آب سرد خیس کرده و روی آن بکشید تا اثری از لکه بر جای نماند. صبر کنید تا رطوبت آن خشک شود. این کار را چندین بار تکرار کنید تا کامل از بین برود و سپس لباس را با صابون بشویید.
-
محلول آمونیاک و الکل
ممکن است استفاده از الکل روی پارچه نخی باعث پخش شدن جوهر در بافت پارچه شود. برای پاک کردن لکه جوهر از روی پارچه های طبیعی از جنس نخی، ابریشمی و یا پشمی، استفاده از محلول الکل و آمونیاک با نسبت 2 به 1 انتخاب مناسبی می باشد.
این محلول را آماده کرده و محل لکه را در آن غوطه ور کنید. برای خنثی کردن آمونیاک می توانید از سرکه استفاده نمایید. در پایان، پارچه را طبق روال معمول بشویید.
توجه: الکل ماده ای آتش زا و آمونیاک ماده ای سمی است. در زمان استفاده از آن ها جوانب احتیاط را رعایت فرمایید.
-
گلیسیرین
برای پاک کردن لکه جوهر قدیمی، کمی گلیسیرین گرم کرده و روی آن قرار دهید. کمی صبر کنید و سپس آن را با آب تمیز کنید. در پایان، پارچه را به خوبی شستشو دهید.
-
شیر
برای پاک کردن جوهر خودکار با شیر می توانید آن را در حالت سرد، ولرم و یا حتی ترش شده به کار ببرید. اسیدیته ملایم آن باعث حل شدن جوهر شده و آن را محو می کند.
در صورتی که قصد دارید از شیر ولرم استفاده نمایید، محل لکه را داخل شیر فرو برده و 5 تا 6 ساعت صبر کنید تا لکه را در خود حل کند. سپس پارچه را آبکشی کرده و خوب بشویید. این شیوه اغلب برای لباس های پنبه ای، رنگ روشن و پشمی توصیه می شود.
برای استفاده از شیر سرد، باید لکه تازه باشد. سریعا یک تکه دستمال کاغذی را روی آن قرار دهید تا جوهر را به خود جذب کند. سپس روی آن شیر سرد بریزید و نیم ساعت صبر کنید. سپس آن را بشویید.
شاید برایتان جالب باشد که بدانید شما می توانید حتی از شیر فاسد و ترش شده نیز برای این کار استفاده نمایید. شیر را درون یک ظرف ریخته و زیر نور خورشید قرار دهید تا رنگ و بوی آن تغییر کرده و فاسد شود. تکه های پنیری را با انگشت جدا کرده و روی لکه قرار دهید. به محض محو شدن لکه، آن را با آب سرد آبکشی کنید مواد اضافی از آن جدا شده و در پایان، آن را خوب بشویید.
-
نمک
برای لکه های تازه جوهر، نمک یکی از بهترین راه حل ها است. روی محل لکه را با نمک بپوشانید. با کمک یک حوله کاغذی مرطوب، نمک ها را روی لکه فشار دهید. خواهید دید که در مدت زمانی کوتاه، خیسی جوهر و رنگ آن را به خود جذب می کند. نمک های رنگی شده را با برس از روی لباس بردارید. این مراحل را چند تکرار کنید تا از نتیجه نهایی اطمینان یابید.
-
کره
این ماده برای پاک کردن جوهر از روی سطوح بوده و اغلب برای تمیز کردن لوازم خانه کاربرد دارد. کمی کره روی جای لکه بمالید و آن را زیر نور خورشید قرار دهید. چند روز صبر کنید. سپس آن را با مایع ظرفشویی و آب شستشو دهید.
-
مایع ظرفشویی و گلیسیرین
استفاده از الکل برای پارچه های پشمی، ابریشمی و یا ابریشم مصنوعی ممکن است چندان کارساز نباشد. در چنین شرایطی می توانید از مواد دیگری برای این کار استفاده نمایید.
یک ظرف کوچک برداشته و یک قاشق غذاخوری گلیسیرین را با یک قاشق چایخوری مایع ظرفشویی ترکیب کنید. کل سطح لکه را با این محلول پوشانده و با انگشت روی آن را بسایید. 5 دقیقه صبر کنید و سپس لباس را شستشو دهید.
-
جوش شیرین
استفاده از این ماده یکی از بی خطر ترین شیوه ها برای تمیز کردن هر نوع پارچه ای می باشد. جوش شیرین و آب را با نسبت 2 به 1 در یک ظرف کوچک بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی آماده شود. آن را با یک تکه پنبه یا دستمال کاغذی روی لکه قرار دهید و پس از 5 دقیقه آن را خوب بشویید.
-
مایع یا پودر سفیدکننده
ساده ترین راه برای تمیز کردن لکه از روی لباس های سفید، استفاده از مایع یا پودرهای سفیدکننده می باشد. محل لکه را به این مواد آغشته کنید و پس از پاک شدن، آن را خوب بشویید.
-
لکه برهای صنعتی
لکه برهای صنعتی نظیر پودر لکه بر سپید و پودر لکه بر برف محصولاتی هستند که به صورت تخصصی به پاک کردن لکه ها پرداخته و به انجام این کار سرعت می بخشند. به طور معمول، نحوه استفاده و مقدار مناسب آن روی بسته بندی هر محصول درج شده است.
-
سرکه سفید
سرکه سفید و آب را با نسبت برابر در یک ظرف بزرگ باهم ترکیب کنید. لباس لکه دار شده را داخل این محلول قرار داده و 30 دقیقه صبر کنید. طی این مدت، هر ده دقیقه یک بار یک پارچه را با حرکات ضربه ای روی لکه فشار دهید تا جوهر را به خود جذب کند.
توجه داشته باشید که در این روش به هیچ عنوان از آب گرم استفاده نفرمایید.
-
ترکیب لیمو و سرکه
آب لیمو را گرفته و با سرکه ترکیب تا محلول یکنواختی به دست بیاید. یک دستمال تمیز بردارید و به این محلول آغشته کنید. با این دستمال روی لکه ضربه بزنید تا پاک شده و سپس آن را بشویید.
-
نشاسته ذرت و شیر
با ترکیب کردن نشاسته ذرت و شیر، یک خمیر ساده درست کنید. آن را روی لکه جوهر روی فرش بمالید و چند ساعت صبر کنید تا خشک شود. خمیر خشک شده را از روی فرش بشویید و آن را خشک کنید.
-
دوغ
یک ظرف دوغ آماده کرده و پارچه لکه دار را داخل آن قرار دهید. 5 دقیقه صبر کنید و سپس آن را آبکشی کنید. در صورت نیاز می توانید این کار را تکرار کنید.
-
آبلیمو
استفاده از آبلیمو یکی از بهترین راه حل ها برای تمیز کردن پارچه های الیاف مصنوعی است. کمی آبلیمو روی لکه بریزید و صبر کنید تا آرام آرام محو شود.
-
سرکه و آرد سفید
محل لکه را به سرکه آغشته کنید تا حالت خمیری پیدا کند. در ظرف دیگری سرکه و آرد سفید را با نسبت 2 به 3 مخلوط کنید تا یکدست شود. این ترکیب را روی پارچه بزنید و صبر کنید تا لکه کاملا از بین برود. سپس نسبت به شستن لباس اقدام کنید.
-
فوم اصلاح
خمیر اصلاح فوم شکل برای این کار کاملا مناسب است. کمی از این خمیر را به صورت فوم روی لکه اسپری کرده و نیم ساعت صبر کنید. سپس آن را زیر آب سرد جاری قرار دهید و به آرامی بمالید تا لکه و مواد اضافی کاملا از آن خارج شود.
توجه داشته باشید که خمیرهای اصلاح ژله ای نمی توانند شما را به نتیجه مطلوب برسانند.
-
لاک پاک کن
همانند روش به کار رفته در زمان استفاده از الکل، می توانید از لاک پاک کن نیز استفاده نمایید. یک پارچه نخی را به لاک پاک کن آغشته کرده و با آن روی لکه ضربه بزنید. هر بار از قسمت جدیدی از پارچه استفاده کنید که تمیز باشد و از پخش شدن جوهر جلوگیری نماید.
پس از هر بار تکرار، یک پارچه نخی دیگر را با آب سرد خیس کرده و روی آن بکشید تا اثری از لکه بر جای نماند. صبر کنید تا رطوبت آن خشک شود. این کار را تا محو شدن لکه چندین بار تکرار کنید.
-
اسپری مو (تافت)
این محصول محتوی ترکیبات مختلفی نظیر الکل، چسب و … می باشد. اگرچه الکل موجود در آن می تواند به پاک کردن لکه کمک کند، اما چسب و برخی دیگر از مواد موجود در آن نیز باعث چسبندگی لباس شما می شود. به همین علت توصیه می شود این روش را در اولویت آخر خود قرار دهید.
یک دستمال کاغذی تمیز بردارید و به آرامی روی لکه ضربه بزنید تا جوهر را به خود جذب کند. دستمال دیگری بردارید و روی آن اسپری مو بزنید. این بار با دستمال آغشته به اسپری مو روی لکه ضربه بزنید، تا جایی که تمام جوهر به آن جذب شود. در پایان، از یک دستمال کاغذی مرطوب برای پاک کردن الکل و سایر مواد چسبنده استفاده نمایید.
همچنین برای لکه های بزرگتر می توانید تافت را روی لکه اسپری کنید تا کاملا اشباع شود. یک پارچه نمدار روی آن قرار دهید تا جوهر را جذب کند. این کار را چندین بار تکرار کنید لکه کاملا محو شود.
-
ژل ضدعفونی کننده دست
با گسترش ویروس کرونا، ژل ضدعفونی کننده دست به یکی از اصلی ترین ملزومات هر خانه تبدیل شده است. در صورتی که به هر یک از مواد ذکر شده دسترسی نداشتید، می توانید به سادگی از محلول ضدعفونی کننده ارکید و یا محصولات مشابه آن برای پاک کردن لکه جوهر از لباس استفاده نمایید.
برای این کار تنها کافی است از دستورالعمل ذکر شده در رابطه با اسپری مو پیروی کنید؛ با این تفاوت که به جای تافت، از ژل یا محلول ضدعفونی کننده استفاده می شود.
چند نکته مهم
بهترین زمان برای پاک کردن لکه جوهر، پیش از خشک شدن آن است. تا زمانی که جوهر روی پارچه یا هر سطح دیگری تازه باشد، پاک کردن آن ساده تر خواهد بود.
به هیچ عنوان قبل از پاک کردن لکه لباس های خود را نشویید. این کار تنها باعث تثبیت لکه شده و کار شما را سخت تر می کند.
پیش از پاک کردن لکه جوهر از روی لباس، به جنس پارچه توجه کنید. به این ترتیب می توانید بهترین ماده شوینده را برای انجام این کار انتخاب کنید.
جوهر اضافی را از بافت پارچه خارج کرده و از مالیدن دو طرف پارچه روی هم اجتناب کنید. با این کار، جوهر بیشتر به بافت پارچه نفوذ می کند. به ویژه در زمانی که لکه جوهر هنوز تازه است، اهمیت این نکته بیشتر از قبل می شود.
3 راه برای از بین بردن لکه خودکار از روی دیوار
-
استفاده از الکل سفید
فرقی ندارد که لکه ایجاد شده ناشی از جوهر خودکار باشد یا ماژیک و روان نویس؛ در هر حال مقدار کمی الکل سفید به راحتی آن را از روی دیوار پاک می کند. یک تکه پنبه را به مقداری الکل سفید آغشته کرده و آن را به آرامی روی لکه قرار دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا تمام جوهر از سطح دیوار به بافت پنبه جذب شود.برای پاک کردن باقی مانده الکل و جوهر روی دیوار نیز می توانید از یک دستمال مرطوب استفاده نمایید.
-
خمیردندان
خمیردندان یک پاک کننده عالی و در دسترس برای از بین بردن لکه جوهر از روی دیوار است. کمی خمیردندان روی یک حوله ریخته و با حرکات دورانی روی لکه بکشید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که لکه به طور کامل از بین برود. در پایان، با یک دستمال مرطوب، باقی مانده خمیردندان را از روی دیوار پاک کنید.
علاوه بر این، می توانید خمیردندان را به صورت مستقیم روی لکه قرار داده و نیم ساعت صبر کنید. پس از گذشت زمان لازم، آن را با دستمال تمیز کنید.
-
آب لیمو ترش
یک تکه پنبه را با آب لیمو ترش خیس کرده و کمی فشار دهید تا رطوبت اضافی از آن خارج شده و باعث کثیف شدن باقی سطح دیوار نشود. این پنبه را چند دقیقه روی لکه قرار دهید. سپس جوهر اضافی را با یک دستمال تمیز، خشک کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که هیچ اثری از لکه روی دیوار باقی نماند. در پایان، با استفاده از اسپری آب و یک دستمال، دیوار را کامل تمیز کنید.
پاک کردن جوهر خودکار از روی فرش
برای شستن فرش و پاک کردن جوهر خودکار از روی آن، مقداری ماست روی آن ریخته و با اقشق به آرامی جمع کنید. این کار را چندین بار تکرار کنید؛ تا جایی که لکه کاملا محو شود. به یاد داشته باشید که این شیوه برای لکه های تازه اثربخش می باشد.
پاک کردن خودکار از روی میز چوبی
در بخش های قبلی چندین نمونه از مواد مختلف را به عنوان پاک کننده های در دسترس برای لکه خودکار معرفی کردیم. در این میان الکل، شیر، خمیردندان و اسپری مو از جمله مواردی هستند که برای تمیز کردن این لکه ها از روی چوب عملکرد بهتری از خود نشان داده اند.
پاک کردن لکه جوهر خودکار از روی مبل پارچه ای
انتخاب پاک کننده مناسب برای مبل پارچه ای، به جنس آن بر می گردد. با این حال به طور کلی نمک، گلیسیرین و الکل گزینه های مناسبی برای انجام این کار محسوب می شوند.
پاک کردن خودکار از روی پارچه مبل مخمل
پارچه مخمل در مقایسه با بسیاری از پارچه ها حساس تر بوده و بیشتر در معرض آسیب دیدن قرار دارد. از این رو باید انتخاب مواد پاک کننده برای از بین بردن لکه ها با دقت بیشتری انجام پذیرد.
الکل، سرکه و اسپری مو گزینه های مناسبی هستند که در این زمینه پیش روی شما قرار دارد. از طرف دیگر، برای پاک کردن لکه های روشن تر می توانید از آب و صابون نیز استفاده نمایید.
نحوه پاک کردن جوهر خودکار از روی پلاستیک
ماژیک های پاک کننده محصولاتی هستند که می توانند جوهر را از روی سطوح پلاستیکی پاک کنند. همچنین سرکه، الکل، جوش شیرین و هیدروژن پراکسید مواد دیگری هستند که برای این کار به شما کمک می کنند.
پاک کردن لکه جوهر استامپ از دست
لکه جوهر استامپ یا هر جوهر دیگری مثل ماژیک، خودکار و … روی دست به راحتی تمیز می شود. برای این کار می توانید از یکی از روش های زیر اقدام نمایید:
- مقدار مناسبی از مایع ظرفشویی را روی دست خود ریخته و کمی شکر به آن اضافه کنید. دست ها را چندین بار به هم بمالید و پس آبکشی کنید. این کار را تا جایی تکرار کنید که اثر لکه از روی پوست شما کاملا از بین برود.
- کمی آب گوجه فرنگی به انگشتان خود بمالید. سپس آن را خوب بشویید. پیش از انجام این کار، مطمئن شوید که به گوجه فرنگی آلرژی نداشته باشید.
- تکه ای از پوست موز بردارید و روی قسمت های جوهری شده بمالید. این کار را چندین بار تکرار کنید و سپس دست های خود را با آب و صابون بشویید.
- برای پاک کردن جوهر پرینتر تکه ای پنبه بردارید و به مخلوط آب و آب ژاول آغشته کنید. آن را به آرامی روی انگشتان خود کشیده و سپس با صابون و آب فراوان بشویید.
توجه: با توجه به بیشتر بودن حساسیت پوستی کودکان نسبت به مواد شوینده، ترجیحا از مایع ظرفشویی برای شستن دست آن ها استفاده نفرمایید. بزرگسالان نیز پس از تماس پوست خود با این مواد، حتما از کرم های مرطوب کننده استفاده کنند تا از خشکی پوست جلوگیری شود.
چگونه جوهر خودکار را از روی قاب گوشی پاک کنیم؟
پنبه آغشته به الکل ساده ترین راه برای پاک کردن جوهر از روی قاب گوشی است. روش دوم، استفاده از اسپری پاک کننده چند منظوره و یک دستمال تمیز می باشد. ر صورتی که لکه کاملا از بین نرفت، یک تکه پنبه آغشته به آمونیاک را روی لکه قرار دهید. سپس آن را با آب و صابون شستشو دهید.
چجوری لکه جوهر را از روی لباس پاک کنیم؟
در این مقاله به طور کامل در رابطه با انواع لکه جوهر و روش های پاک کردن آن ها از روی سطوح مختلف پرداختیم. امیدواریم که به تمامی سوالات شما در این رابطه پاسخ داده شده باشد. سوالات خود را از طریق بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.